A megfelelő táplálkozás kulcsfontosságú az egészség szempontjából.
Nap mint nap "szabadgyököknek" nevezett instabil molekulák bombázzák a testünk 63 billió sejtjét.
Ezek az instabil molekulák elektronokat veszítenek, és megpróbálják azokat az egészséges sejtektől "kölcsönözni", ezáltal elpusztítva azokat. Megfelelő ellenhatás nélkül a szabadgyökök hatása korai öregedéshez és az immunrendszer legyengüléséhez vezethet.
De létezik egy fegyver ellenük...
Minél jobb védelmet biztosít sejtjeinek, annál kisebb kárt tudnak tenni bennük a szabadgyökök. A védelem egyik legjobb módja a helyes táplálkozás. De nem csak a szokásos növényi alapú táplálkozás...
A szabadgyökök ellen a szervezet antioxidánsokat vet be. Ezek a természetben előforduló vegyületek segítenek megelőzni vagy késleltetni az oxidációs károsodást. Az antioxidánsok gátolják a szabadgyökök hatását, ami a tudósok szerint jelentős egészségügyi előnyhöz vezethet.
Egyes antioxidánsok jól ismertek. Valószínűleg számos ilyet fogyaszt egy jól kiegyensúlyozott, egészséges étrenddel. Például:
-
C-vitamin – Megtalálható a citrusfélékben, brokkoliban, paprikában, kelben, karfiolban és a zöld leveles zöldségekben
-
D-vitamin – Megtalálható a lazacban, tonhalban, tejben, tojásban, májban, marhahúsban, és még a közvetlen napfény is segít a képződésében
-
Béta-karotin – Megtalálható az édesburgonyában, sárgarépában, spenótban, kelkáposztában, sütőtökben
Ugyanakkor léteznek más antioxidánsok, amelyek koncentráltak, de forrásuk nehezebben szerezhető be. Ezért a legtöbb ember nem tudja kihasználni rendkívüli antioxidáns hatásukat.
Az ázsiai népek évszázadok óta fogyasztják tápanyagtartalma és finom íze miatt a mangosztánt, ezt a ritka, mandarin méretű gyümölcsöt, ami elsősorban Délkelet-Ázsia trópusi vidékein terem, csak a megfelelő körülmények között. Észak-Amerikában csak nemrég vált beszerezhetővé.
A mangosztánt „szupergyümölcsnek” és „a gyümölcsök királynőjének” is nevezik három figyelemreméltó tulajdonsága miatt:
-
Vonzó íz, illat és megjelenés
-
Rendkívül gazdag a xantonoknak nevezett fitonutriensekben
-
Fantasztikus antioxidáns hatással rendelkezik
Kiváló tápanyag és antioxidáns tartalma mellett a mangosztán nyomokban egyes fontos vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Emellett a mangosztán tele van olyan jótékony hatású növényi anyagokkal, mint a xantonok, amelyek elsősorban erős antioxidáns hatásukról ismertek; továbbá kiváló íze van, így a „szupergyümölcs” a modern táplálkozástudomány fontos eleme.
Bemutatjuk a Vemma táplálkozási programot™
A Vemma egy hatékony folyékony formulát kínál, amely biztosítja azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat, amelyekre szüksége lehet. Minden frissítő adag biológiailag felhasználható, finom, és könnyen fogyasztható!
55 tojás 19 banán 61 csésze paradicsom? nem köszönöm, Én egy 2 es egységnyi csodálatos Vemmát kérek!
Nagyjából az alábbiakkal egyenlő tápértékot tartalmazza...
-
1,05 kg cheddar sajt tartalmaz akkora mennyiségű B12-vitamint
-
1 nagy sárgadinnye tartalmaz akkora mennyiségű B6-vitamint
-
19 közepes banán tartalmaz akkora mennyiségű riboflavint
-
480 g cseresznye tartalmaz akkora mennyiségű ORAC értéket
-
1 cup of spinach to equal the amount of Vitamin A
-
2 brokkoliszár tartalmaz akkora mennyiségű vasat
-
4 nagy burgonya tartalmaz akkora mennyiségű niacint
-
4 avokádó tartalmaz akkora mennyiségű E-vitamint
-
1 narancs tartalmaz akkora mennyiségű C-vitamint
-
11 tojás tartalmaz akkora mennyiségű D-vitamint
...amennyi megtalálható egyetlen adag 59 ml-es Vemmában!
Gondoljon az extra „wellness biztosításra”, amit a napi táplálkozás hiányainak pótlása nyújt.
|